...sest elu on lill,mis vajab kastmist :)

Viimasel ajal vist üsna roheline



Mida saab teha üks inimene kliima soojenemise ja maakera ressursside raiskamise vastu? Aga miljard inimest? Just seda sellel aastal üritataksegi - ühendada rohkem kui miljard inimest ühisesse võitlusesse kliima soojenemise vastu :)Pole tähtis, mis riigist sa pärit oled. On tähtis see, mis planeedilt sa pärit oled.

Üleilmse maa tunniga ühineb sel aastal ka Tallinn! - Kell 20.30-21.30 on kesklinn pime :)

Kell pool üheksa õhtul, hääleta maakera poolt ka sina - lülita palun tunniks ajaks välja oma valgustus. Olgu sa siis tööl, kodus või suvilas. Ja räägi ka teistele

Ettevõtmine sai alguse aastal 2007, kui Sydney lülitas tunniks ajaks välja kogu oma valgustuse. Aastal 2008 võtsid sündmusest osa sajad linnad üle kogu maakera. Sel aastal oodatakse ühinemisest osa võtma üle miljardi inimese! Palun aita kaasa ka sina :)

Ise hüppan kaameraga kella kaheksa ajal kesklinna ja üritan nii palju jäädvustada, kui on võimalik. Lasen õhtul ka video üles. Ilusat õhtut kõigile :)

Rohkem informatsiooni:
Ametlik koduleht
Youtube
Pilte eelmiste aastate sündmustest üle kogu maakera
Wikipedia

PS: fakte Earth Hour kohta - 9 kuud pärast Earth Hour toimumist, on kõigis sündmusest osa võtnud linnades sündivus suurenenud :) Miks mitte?

0 kommentaari:

Kes ma üldse olen?

Minu foto
Jaan-Matti
Algaja ettevõtja, üritab maailmaasjadest aru saada - enamik ajast aru ei saa :) www.jaanmatti.com
Kuva mu täielik profiil
Siia võid igasugust pahna ja mittepahna saata:
JaanMatti@gmail.com
blog.tr.ee
Widgets for Blogger